Vermoeidheid na Niet-Aangeboren Hersenletsel, wat nu?

Op het moment waarop je zelf of iemand in je omgeving hersenletsel krijgt, verandert er een heleboel. Er vindt een ingrijpende gebeurtenis plaats in je leven. Het omgaan met deze veranderingen kan lastig zijn. Mogelijk begrijp je niet waarom iets ineens lastig gaat, terwijl het vroeger zo gemakkelijk ging? Of waarom je om iets kleins zo boos kan worden?  En je wordt zo snel moe.

Alles kost ineens zoveel energie. Het is lastig om nog energie over te houden om leuke dingen te doen. Op vrijdagmiddag 15 oktober start een trainingsmodule “ Vermoeidheid na NAH, wat nu?” in de praktijk van Coenen Fysiotherapie aan de Berkenheg 33 in Riethoven. Aanmelden kan het via het contactformulier op de website www.coenenfysiotherapie.nl of via e-mail.

De trainingsmodule  duurt 6 weken, 1 x per week 1,5 uur. Thema’s die aan de orde komen zijn: informatie over relatie NAH en vermoeidheid; informatie over verschillende soorten activiteiten en vermoeidheid; huiswerkopdrachten met betrekking tot daginvulling en vermoeidheid; oefeningen om inzicht te krijgen in copingstijlen.

Trainingsmodule “ Vermoeidheid na NAH, wat nu?”

Start                : 15 oktober
Dag                 : Vrijdagmiddag
Tijd                 : 13.30 – 15.00 uur
Locatie            : Praktijk Coenen Fysiotherapie, de Berkenheg 33, 5561 CA Riethoven.
Kosten            : vergoed uit de aanvullende verzekering of € 180,-
Telefoon         : 040-2076620
Aanmelden    : www.coenenfysiotherapie.nl of info@coenenfysiotherapie.nl