Op het moment waarop je zelf of iemand in je omgeving hersenletsel krijgt, verandert er een heleboel. Er vindt een ingrijpende gebeurtenis plaats in je leven. Het omgaan met deze veranderingen kan lastig zijn. Mogelijk begrijpt u niet waarom iets ineens lastig gaat, terwijl het vroeger zo gemakkelijk ging? Of waarom je om iets kleins zo boos kan worden?  Wilt u meer weten over hersenletsel voor uzelf of voor een ander? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 29 november. Om 15:30 uur start de bijeenkomst in de praktijk van Coenen Fysiotherapie aan De Berkenheg 33 in Riethoven. De middag is gratis toegankelijk.  Aanmelden kan via het contactformulier op de website  www.coenenfysiotherapie.nl of via e-mail.

Niet Aangeboren Hersenletsel of NAH is schade aan de hersenen die in de loop van het leven is ontstaan door een oorzaak buiten het lichaam (hersenschudding, hersenkneuzing) of door een proces in het lichaam (beroerte, infectie, tumor). In Nederland krijgen jaarlijks naar schatting 160.000 nieuwe mensen te maken met hersenletsel. Dit heeft gevolgen voor de persoon zelf, maar ook voor de omgeving. Er kunnen zich problemen voordoen op het gebied van geheugen, concentratie en vermoeidheid. Ook lichamelijke problemen kunnen voorkomen, net als veranderingen in de stemming. Er zijn zichtbare en onzichtbare veranderingen.

Tijdens deze informatie avond bestaat de mogelijkheid om in te schrijven voor een korte trainingsmodule met het thema  Vermoeidheid na NAH, wat nu? Deze trainingsmodule bestaat uit twee delen. In deel 1 wordt uitleg gegeven over vermoeidheid en beperkte belastbaarheid. En zal u inzicht krijgen in de samenhang tussen vermoeidheid, beperkte belastbaarheid en uw dagindeling. Deel 2 laat u kennis maken met strategieën die tot doel hebben om op een andere manier te leren omgaan met vermoeidheid en beperkte belastbaarheid. Bij voldoende belangstelling start deze trainingsmodule op woensdagmiddag van 15:30 – 17:00 uur. De module bestaat uit 5 bijeenkomsten.

Informatiebijeenkomst NAH.

Dag        : Woensdag 29 november 2017

Tijd        : 15:30 – 17:00 uur

Locatie : Praktijk Coenen Fysiotherapie, de Berkenheg 33, 5561 CA Riethoven.

Kosten : Gratis

Aanmelden: www.coenenfysiotherapie.nl of info@coenenfysiotherapie.nl

-->