“Ik ben ik!’ training voor kinderen in de basisschoolleeftijd

Vanaf woensdag 4 maart wordt er op de basisschool in Riethoven een training aangeboden voor kinderen uit groep 5 en 6. “Ik ben ik!” is er voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen die misschien erg verlegen zijn, zich terugtrekken uit sociale situaties of juist zichzelf en anderen

overschreeuwen. Kinderen die met emoties in de knoop zitten, mogelijk door wat ze hebben meegemaakt. Kinderen die bang zijn fouten te maken, alles goed willen doen of juist over anderen heen lopen.

Door middel van sport, spel en bewegen wordt er op een speelse manier gekeken naar ‘Wie ben ik?, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ Acht weken lang wordt er samen bewogen en binnen de spelsituaties zal het accent liggen op zelfbewustzijn, ontdekken en vertrouwen op jezelf.

Startdatum: 4 maart

Duur: 1 uur, 8 weken

Tijd: 15:00 – 16:00 uur

Locatie: Sint Willibrodusschool, Riethoven

Kan uw kind een steuntje in de rug gebruiken of kent u een kind voor wie het goed zou zijn om op speelse wijze meer vertrouwen in zichzelf te krijgen? Kijk dan voor meer informatie op www.beweegmij.nl/trainingen of mail info@beweegmij.nl

Sluit Menu