Coenen Fysiotherapie

Aandacht voor de mens in beweging.
Coenen Fysiotherapie heeft een werkwijze waarbij er aandacht is voor de gehele mens en zijn naaste omgeving. Dit blijkt ook uit onze slogan ‘Aandacht voor de mens in beweging’. Wij kijken verder dan alleen de lichamelijke klachten waarmee mensen bij ons komen. Samenwerken met andere disciplines is voor ons een vanzelfsprekendheid als dit de cliënt ten goede komt. Wij vinden het belangrijk dat we mensen handvatten kunnen geven om de eigen regie, zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten of te behouden.

Coenen Fysiotherapie is sinds 1989 gevestigd in Riethoven. We streven naar een hoge kwaliteit van de zorg/fysiotherapie voor onze cliënten. De praktijk voldoet aan het kwaliteitskeurmerken HKZ.

 

team lopend

Openingstijden

Maandag 9 november is er geen sportblessure spreekuur.

Maandag t/m donderdag van 8.30 tot 21.00 uur.
Vrijdag van 8.30-18.00 uur.
Zaterdag van 9.00 -15.00 uur.

De Berkenheg 33                     Bosweg 4 a
5561 CA Riethoven                  5561 TV Riethoven
Tel 040-2076620                    Hydrotherapie

info@coenenfysiotherapie.nl

Directe toegankelijkheid fysiotherapie
Tegenwoordig is het voor fysiotherapie niet meer nodig om een verwijzing van een arts te hebben. U kunt direct een afspraak maken bij een fysiotherapeut naar keuze. Bel voor een afspraak 040-2076620.

IMG_6090

Behandeling aan huis
Coenen Fysiotherapie verzorgt als dit noodzakelijk is behandelingen aan huis. Dit kan bijvoorbeeld zijn na  een operatie of bij een ouder persoon waar functioneel geoefend moet worden in de thuissituatie.

IMG_6107

Kwaliteitskeurmerk
De praktijk van Coenen Fysiotherapie is gecertificeerd via HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit houdt in dat de praktijk voldoet aan de HKZ opgestelde kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Verzekeraars
Voor 2015 heeft de praktijk met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit houdt in dat de nota’s van de behandelingen rechtstreeks aan de zorgverzekeraar gestuurd worden, wanneer u een aanvullende verzekering heeft. Zodat u hier geen omkijken naar heeft. Dit geldt niet voor DSW. Deze zorgverzekeraar betaalt een onredelijk tarief  voor de geriatrie, oedeem en psychosomatische behandelingen. Cliënten die verzekerd zijn bij deze zorgverzekeraar ontvangen een nota met de praktijktarieven. Voor de tarieven zie het tabblad informatie.

Onderzoek
Coenen Fysiotherapie behoorde in 2014 tot de 10% best presterende praktijken op basis van de kwaliteitsindicatoren eerstelijns fysiotherapie. Daarnaast is er een cliënt tevredenheidsonderzoek afgenomen in 2014 met als resultaat een score van 8,8 op een schaal van 10.

Verbijzonderingen
Naast de algemene vorm van fysiotherapie zijn er bij Coenen Fysiotherapie een aantal verbijzonderingen aanwezig. Zoals geriatrie fysiotherapie (ouderenfysiotherapie), psychosomatiek, fysiotherapie voor lichamelijke en verstandelijke gehandicapten en oedeemtherapie.

hydrotherapie

Fysiovisie
Coenen Fysiotherapie is aangesloten bij Fysiovisie. Fysiovisie is een vereniging van een selecte groep van 31 fysiotherapiepraktijken in Eindhoven en omgeving, die als doel hebben de fysiotherapie met nog meer zorg en kwaliteit verder te ontwikkelen en uit te dragen.

Samenwerking
Coenen Fysiotherapie werkt samen in verschillende netwerken zoals geriatrie Eindhoven, NAH Zuidoost Brabant, ouderenzorg de Kempen en ValNet.