Wilt u graag meer in beweging komen? Lukt het u niet om dit zelfstandig op te pakken? Voelt u zich ook na een dag hard werken, sociale verplichtingen en prikkels helemaal leeg? Loopt uw hoofd vaak over van alles wat nog moet gebeuren? Ervaart u (onbegrepen) lichamelijke klachten, aanhoudende vermoeidheid, een negatieve stemming of piekert u veel? Lijkt u de balans verloren te zijn tussen inspanning en ontspanning?

Dan is runningtherapie misschien iets voor u!

Coenenfysiotherapie start op 3 oktober met een groep Runningtherapie. 10 weken lang wordt er 1x per week onder begeleiding gelopen. Na de 10 weken heeft u voldoende handvatten om zelfstandig verder te gaan met het lopen, zodat u goed in uw vel blijft zitten en actief bezig blijft.

Bij runningtherapie wordt onder begeleiding een rustige duurloop ingezet om psychische klachten te verminderen. Zo wordt de mate van stress in het dagelijks leven verminderd, waardoor uw klachten afnemen. Bij runningtherapie gaat het om de balans. Balans tussen mentale en fysieke inspanning, tussen arbeid en rust. Er wordt aandacht besteed aan trainingsschema’s, trainingsprincipes en de effecten hiervan op lichaam en geest. Om te starten met runningtherapie hoeft u geen fanatieke sporter te zijn of een ijzersterke conditie te hebben. Juist als u merkt dat er in uw leven geen tijd over is en u nergens energie voor heeft, kan runningtherapie u helpen.

Als u interesse of vragen heeft, bel of mail gerust!

Runningtherapie

Start            : 3 oktober
Dag              : Donderdagavond
Tijd              : 18:30-19:30 uur

Kosten         : €180,00 of vergoed vanuit de aanvullende verzekering, alternatieve geneeswijze

Locatie         : Praktijk Coenen Fysiotherapie, de Berkenheg 33, 5561 CA Riethoven.

Telefoon       : 040-2076620

Aanmelden   : www.coenenfysiotherapie.nl of info@coenenfysiotherapie.nl

-->